jom maen clickclick jom:)

berjalanjalan melihat alam:)

me my self~~@@~~

My Photo
erkkk!!cahaya hidup:)well..that's mine..ma name >NORHAYATI MOHAMMAD<-->given by my great lovely parents:)..nothing special about me!!just veryveryvery like to smile even sum1 got angry with me:)uhuk2..

Thursday, December 15, 2011

Edisi tempah menempah!!!


 
Jeng!!!jeng!!jeng!!!!
hihi...ari tuh yath ada menempah doodle dari mereka yang berbakat...yath tempah dari...dari....dari...mereka yang comelcomel dan berbakat la..hehe...yath suka tengok karya mereka...memang cantik, comel, nampak sangat berbakat...


rasa-rasanya kalo yath x kasi tau yath tempah dari sesapa....mesti sesetengah daripada kamu semua kenal siapa si comel...cantik..gojes yang berbakat tuh...

okey....x tipu..yath sangat jeles dengan mereka yang sangat-sangat berbakat ni..lebih-lebih lagi sekarang nih mereka sangat aktif 5 dengan WLA....WLA????

...WLA stand for WeLoveArts...
mesti kebanyakan blogger dan penggemar seni banyak yang tahu tentang kewujudan WLA nih kan...memang sangat berbakat la semua ahli group tuh...hikhik...

x tau kenapa yath g join group tuh...da la x berbakat...x berseni..hoho..hanya mampu melihat dan membaca perbincangan mereka tentang sesuatu...contohnya macam donut comel, kasut gojes...dan macam-macam lagi la...

orang-orang kuat x lain x bukan termasuklah MIJ, Dani, Azhafizah, Keri ikhwan, MyNameIsMar...dan banyak lagi la...kagum dengan mereka semua...

setakat yath yang ada minat je...x menjadi kalo nak buat karikatur, doodle yang comelcomel nih...hihi..kalo buat jugak mesti nampak keras...kaku...dan maybe sebab imaginasi tuh x tinggi seperti mereka...kena berusaha lagikkk!!!muahaha~~~

ooopppppsssss!!!okey la..jom jenjalan tengok bakat mereka....

:::
::
:
2nd!!!pun comel...suke tengok doodle yang beliau lukis..unik...comel  nye lain macam ye ustazah...hihi

comelll:)

doodle beliau sangat comel..suke tengok:)

wooohoo...comel kan..mahal tuh keta..bila nak dapat ye???hihi

antara pembuat doodle yang yath kagum dengan hasilnya..ada kecomelannya tersendiri:)

betul x yath cakap???tak tipukan...hihi...rasa nak tersenyum je bila melihat doodle yang cecomel nih:)hehe

suke tengok doodle yang beliau lukis..unik...comel  nye lain macam ye ustazah...hihi

wahhh...sangat kagum la dengan beliau..1st time tengok memang ada rupa kami!!hihi

tercurikk kat blog beliau..haha..rajin!!
:::
::
:

haha...tu la antara doodle yang yath tempah..sebenarnya tengah nak pk idea untuk buat kad kawen lain dari yang lain..***erkk!!terasa gatal nak kawen~~haha..

cubatry teka siapakah pelukis doodledoodle tuh???hihi...sape jawab dengan pantas dan betul yath bermurah hati nak kasik topup sePLOH hengget nih..haha!!!

hope that time will come!!!hihi...1002012~~~

10 comments:

Ila Aqilah said...Reply To This Comment

comel yath! sape buat..nak tau gak boleh tempah kot2..hehe

konde said...Reply To This Comment

comel tuh doodle :)

Info Event For Blogger: Percuma Samsung Galaxy Ace & RM1000, it's very easy to get, let's come and get it --> http://www.streetdirectory.com.my/streetdirectorymalaysia/

Phat said...Reply To This Comment

yang 1st tu MIJ buat ke? gaya2 nya mcm si athirah punya doodle ye ke yayath ? teka je hehe

Azzah said...Reply To This Comment

ada doodle thirah(MIJ),nurdani,mel, dan satu lagi x tahu..
kak azah pun ahli WLA tapi x aktif,hanya mampu pandang je..

merahitujambu said...Reply To This Comment

semua kenal kt situ..xmoh ckp..=p

merahitujambu said...Reply To This Comment

awk xletak watermark org curi nnt

pengemis Cinta~ said...Reply To This Comment

comelnyer......

Iznie said...Reply To This Comment

memang comel sangat... :)

Miss Nadya said...Reply To This Comment

yang buat doodle kawen tu ker??

dijonas.blogspot.com

kot..hehe..:)

p/s :: coklat is the best..:)

Tengku Puteri said...Reply To This Comment

yath...doodle sy buat je org tak kenal...huhu..sadis.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

cutekan!!!

Photobucket