jom maen clickclick jom:)

berjalanjalan melihat alam:)

me my self~~@@~~

My Photo
erkkk!!cahaya hidup:)well..that's mine..ma name >NORHAYATI MOHAMMAD<-->given by my great lovely parents:)..nothing special about me!!just veryveryvery like to smile even sum1 got angry with me:)uhuk2..

Thursday, April 26, 2012

Pesta Buku KLIBF 2012:)


 
Muahaha~~~da bersarang labah-labah da blog saya nih!!!asyik x sempat nak post something je kebelakangan ni..Alhamdulillah...dapat melalui kehidupan bersama mereka yang tercinta dengan bahagia..walaupun berjauhan dengan bakal papa kepada anak kami:(~~sangat x best!!

Rindu nak berblog macam dulu...even x de sape nak baca dan selongkar blog ni..hihi

sekarang baby dalam perot da masuk 7 minggu 3 hari...yup!!!sangat happy..

hoho!!!opkey la...sebenarnya nak cite pasal pesta buku yang akan muncul x sampai 24 jam lagi daripada sekarang...

start from 27 April until 6 May:)

Seumur hidup yath...sepanjang 23 tahun x masuk 24 tahun lagi nih...yath macam kuno je sebab x penah pegi pesta buku nih pun...walaupun sekali..tetap x pernah..

but this year, rasa excited..teruja..elated..

sebab dapat pergi sana dan dapat bertugas di sana:)jadi cashier lagi tuh...hope semua boleh berjalan dengan lancar...dan.......baby kat dalam perot comel nih dapat memberikan kerjasama..

Pesta buku TERBESAR:)

So...apa lagi...jom kengkawan kita pergi ke sana beramai-ramai...manatau boleh borong buku-buku yang best ke...novel ke...

kan gaji baru je masukkkkk!!!hihih...jgn tipu tau...mesti best dekat sana..

 clue: pada hari tersebut saya menjadi cashier berbaju hijau:)28 hb april..this SATURDAY:)

2 comments:

merahitujambu said...Reply To This Comment

JOM PERGI JOM..


**SEMPAT LAGI NK JOIN..MARIII

Abg Stalker said...Reply To This Comment

tahniah yayath! :) pregnant da dia.mke x cm org da kwin pun.jaga dri baik2.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

cutekan!!!

Photobucket