jom maen clickclick jom:)

berjalanjalan melihat alam:)

me my self~~@@~~

My Photo
erkkk!!cahaya hidup:)well..that's mine..ma name >NORHAYATI MOHAMMAD<-->given by my great lovely parents:)..nothing special about me!!just veryveryvery like to smile even sum1 got angry with me:)uhuk2..

Friday, October 28, 2011

gaji pertama di tempat baru:)


 
alhamdulillah:)hihi..hari nih dapat gaji yang pertama kalinya di tempat keje baru..hihi
comel x???yeayyy!!!yath curikk lagi doodle apit:)

walaupun x banyak mana...at least lepas la nak bayar duet kete..hoho.

emmm...da lama plak x hupdate blog kan...huhu..tengah berusaha mengumpul duet untuk beli laptop nih..haha
curikkk lagi kat blog apit:)hihi

banyak betul nak guna duet sekarang nih...nak kumpul duet kawen lagi...da la semakin mendekat tarikhnya..tapi apa pun x de..hoho!!!

cubatry angkat tangan sapa nak tolong yath yang x berapa nak comel nih????haha
dan curik satu lagikkk:)haha

1 lagi...nak download ngan install photoshop..tapi da beberapa kali try install x dapat pun..camne nak buat ye???rindu da nak berdoodle:)haha~~
hoho...oleh sebab itu yath pun dengan x malunya mencurikk lagikk doodle dari apit...jom terjah  http://www.fizgraphic.com
maaf ye kengkawan blogger semua...sebab da jarang BW...kalo sempat yath akan buat kunjungan balas ye:)hihi

13 comments:

SoLy SoLicious said...Reply To This Comment

kite pun lame dah x berdoodle..xde mase..huhu

Ila Aqilah said...Reply To This Comment

yath, cepat kumpul duit! nak kawen ni..hehe

Selendang Merah said...Reply To This Comment

bila nak belanja makan nie??
hehe

Azzah said...Reply To This Comment

da nak kawen yer..dah jangan stres sangat..:)

Tengku Puteri said...Reply To This Comment

wah...bestnya dh nk kwin...tahniah yath... emm..patut la xnmpk yath dtg blog sy dah..hee..sy pun dah lama x singgah jenguk yath...

NasZ said...Reply To This Comment

dah dpt gaji? wah.. (tiba2 trasa mcd tu makin sedap je. hehe)

.: mama lynn :. said...Reply To This Comment

yath... curik eh.. tp cun la.. jgn marah apit..

xmo tensen. hope gonna be fine

.: mama lynn :. said...Reply To This Comment

yath... curik eh.. tp cun la.. jgn marah apit..

xmo tensen. hope gonna be fine

merahitujambu said...Reply To This Comment

good luck ya yayath,moga kamu dpt capai.sy pon sama nk kawin kena simpand uit

Atenyana said...Reply To This Comment

nor, kawen jangan lupe jemput aten tau!!!!!!!!:)

Chocolate said...Reply To This Comment

Do you love books?A lot?
WHy don't you try this giveaway :D Good luck!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2011/11/october-gift-away-by-azreenchan.html

Sophie Al-Yahya said...Reply To This Comment

wahhh..yayath dah nak kahwin ke?
heeeee... mesti banyak benda nak pikir kan, semuanya perlukan duit..duit...duit..huhu..

pengemis Cinta~ said...Reply To This Comment

gudluck yayath.dah nak kawin ya..;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

cutekan!!!

Photobucket