jom maen clickclick jom:)

berjalanjalan melihat alam:)

me my self~~@@~~

My Photo
erkkk!!cahaya hidup:)well..that's mine..ma name >NORHAYATI MOHAMMAD<-->given by my great lovely parents:)..nothing special about me!!just veryveryvery like to smile even sum1 got angry with me:)uhuk2..

Saturday, October 01, 2011

Nervous...cuak i!!!hihi


 
tumbesara????klik je~~hehe




hihi...semalam before balek keje...tetiba keluar macam yang kat atas nih...yath pun macam terkejut...cuak la..sebab dalam blog yath tuh banyak doodle comel yang bloggerblogger gojes kasi yath..


refresh bebanyak kali pun, itu jugak yang keluar...


then, yath try log in balek account google..rupanya kene verified account..dunno y la...dari apa yang yath baca time nak solve mende ni, dia bilang maybe yath x aktif dengan account yath nih..errkkkk!!!pelik plak..hihi...pernah terjadi x mende macam nih kat kamu semua???

after dapat verification number kat henfon canggih comel yath tuh...baru la okey balek..dapat buka..fuhhh!!lega:)hihi

hahha..sebenarnya tuh je nak cite...emmm...isnin ni ada interview..lalalala~~


wish me luck for that interview:)hihi
 

11 comments:

Puan Kutu said...Reply To This Comment

pernah juga terjadi sekali.kena verify jugak..gudluck ya 4 ur interview!

Puan Kutu said...Reply To This Comment

pernah juga terjadi sekali.kena verify jugak..gudluck ya 4 ur interview!

Kancil 8349 said...Reply To This Comment

Kancil pernah kena macam nie...panik juga...rupanya ia hanya bersifat sementara...:)

SoLy SoLicious said...Reply To This Comment

gud luck interview..

Novelgurl said...Reply To This Comment

eh sme la kite ..=.= td sy pun kene cm tu..cuak giler..last2 kene verify rupeenya..ceh

anamizu said...Reply To This Comment

aah kene verify rupenye..
cik ana pnh gak jd cmtu..
gud luck interview nti yath! :)





luv,
cik ana.

Ariena Hisham said...Reply To This Comment

Hish, ingatkan apa lah. Buat suspense je. Btw, nasib baik dapat aktifkan balikan :"D haha

#Jom usha entri saya pulak :D
Link: http://nurulariena.blogspot.com/

AIEN NOT ALIEN said...Reply To This Comment

belum pernah kena lagi..tapi kalau terkena dah tahu nak bertindak macam mana..terima kasih yath..


Good Luck interview nanti..wat yang terbaik ok..hihi...

NasZ said...Reply To This Comment

belum pernah. mungkin google nak check blog yang tak aktif sebab dah banyak sangat kot blog?

MOHD NASER.com

Azzah said...Reply To This Comment

dah penah kena sekali..cuak memang cuak.sayang oo kat blog

nurdani said...Reply To This Comment

takut gila kalau hilang...saya gila blog den

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

cutekan!!!

Photobucket