jom maen clickclick jom:)

berjalanjalan melihat alam:)

me my self~~@@~~

My Photo
erkkk!!cahaya hidup:)well..that's mine..ma name >NORHAYATI MOHAMMAD<-->given by my great lovely parents:)..nothing special about me!!just veryveryvery like to smile even sum1 got angry with me:)uhuk2..

Tuesday, July 26, 2011

~~Contest link blog saya unik~~


Assalamualaikum...
hai...miahahaha..hari nih pun nak join satu contest. dianjurkan oleh adik wahida..beliau baru sweet 7teen tau..good luck for ur spm:)heee...tumpang join contest sekaki ye!!!unik ke?sesape yang nak tau link blog saya ialah qasehhumayrayathafiz.blogspot.com~~apa makna di sebalik link blog nih???so sebenarnya tibetibe je datang idea nak gabung nama panggilan saya&encik tunang&name bakal anak kot in da future *macam gatal nak baby plak ye**heee..
so ~~~

1. my nickname is yath...
2. my encik tunang nickname is hafiz**hafizuddin full name tau..hikhik
3. qaseh humayra??? blum ada lagikkk..x tau ada some1 yang empunya nama cam ni x..just like this name.

 kat sini saya nak tag 3 kawankawan comel saya--->


so, tarikh tutup pada 29082011...tapi maybe akan dipercepatkan bak kata penganjur sebab beliau nak exam spm da. nak join sila klik banner ye..:)

burbye:)

2 comments:

hira said...Reply To This Comment

wah. dah tunang dah dia. congrates kak! nanti jangan lupa ajak saya tau. haha :D tiba-tiba je~

yayath said...Reply To This Comment

hye hira:)..okey~~insyaAllah akan di ajak^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

cutekan!!!

Photobucket