jom maen clickclick jom:)

berjalanjalan melihat alam:)

me my self~~@@~~

My Photo
erkkk!!cahaya hidup:)well..that's mine..ma name >NORHAYATI MOHAMMAD<-->given by my great lovely parents:)..nothing special about me!!just veryveryvery like to smile even sum1 got angry with me:)uhuk2..

Thursday, July 28, 2011

Header!!


Assalamualaikum:)

hihi...happy dapat buat header..sebagai newbie dalam dunia blog nih, selalu pk macammana nak buat header macam bloggerblogger yang laen buat..yang cantik molek cute gojes je header dorang tuh..then, hari nih try la tanya kat encik google macammana nak buat header nih..then dapat idea dari junkstreet punya blog..thanks junkstreet n encik google:)..dari encik google jugak dapat terjah nukilan gadis kampung punya blog n gabung idea bersama..hihi...dan sebelum terlupa ada satu lagikk blog yang saya terjah dari pesbuk kelab blogger n follow tutorial beliau miss syuesyada..tutorial on how to make your header center @ centre..hikhik..terima kasih banyakbanyak diucapkan...so, x la kreatif mana pun..kat bawah ni hasilnya --->
=
=
=
1st trial~~x puas hati lagikk!!!
=
=
2nd trial~~macam x puas hati je):
=
=
3rd trial~~x puas hati lagikkk!!
=
=
4th trial~~ masih x berpuas hati):
=
=
5th trial~~ baru puas hati~~**kenapa gambar da jadi laen plak???..hikhik
=
=
=
muahahaha..saya da dapat header yang saya create sendirik..kawankawan yang baru setahun jagung macam saya bila lagi???heeeeee...**mungkin saya sorang je yang buta dalam hal editmengedit blog nih!!!hihihi:))
so, kalo nak terjah blog yang saya terjah klik je sini ngan sini jugak ngan sini sekali ye:)) selamat bertutorial~~~

p/s ~~ thanks ye junkstreet n nukilan gadis kampung n syuesyada.. mintak maaf terjah blog kamu bertiga:)

burbye:)

3 comments:

zuk zuhaiza said...Reply To This Comment

wellcome dear. nice! thanks jugak kerana sudi singgah n promoe blog sekali ;)

Dalila Diela said...Reply To This Comment

welcome to blogging world..sama la kita newbie..

yayath said...Reply To This Comment

@ zuk zuhaiza~~thanks on ur tutorial:)hehe

@ dalila diela~~hye:)welcome to blogging world too^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

cutekan!!!

Photobucket