jom maen clickclick jom:)

berjalanjalan melihat alam:)

me my self~~@@~~

My Photo
erkkk!!cahaya hidup:)well..that's mine..ma name >NORHAYATI MOHAMMAD<-->given by my great lovely parents:)..nothing special about me!!just veryveryvery like to smile even sum1 got angry with me:)uhuk2..

Monday, August 15, 2011

Contest bergembira bersama kawankawan!!


Assalamualaikum:)


yeayyy!!!join satu lagikk contest ari ni:)di tag oleh cik Farah yang comel^^contest nih dunia penuh coklat yang anjurkan:)


jeng!!jeng!!jeng!!!mari tengok gambar apa yang akan dilekatkan kat sini--->

my frens:)
fakta tentang gambar:

:: gambar selepas 5 tahun x jumpa:)
:: gambar dekat JUSCO seremban II
:: actually kuar 7 orang..tapi dalam gambar kat atas ada 5 orang je:)
:: maenmaen bowling lepas perut kenyang:)


p/s : tibatiba teringat kawankawan yang lama da x jumpa:(

burbye:)


6 comments:

Cik Bell said...Reply To This Comment

tengs yayath tag cik bell..cik bell akan jOin ;)

Fad said...Reply To This Comment

Best..hehe..hai!!!cikgu fad dtg..thanks dtg blog cikgu...have a nice day..cikgu follow sini..jom kenal2...pssstt..nape mood down ni..:)

PeRmAtA bIrU said...Reply To This Comment

thanks macam menarik jer.. ada mood jap g saya join k..:)

Norhisham Nordin said...Reply To This Comment

huhuhu... nasib baik ada gambar sbg kenangan...

said...Reply To This Comment

comel semuanye

^_^

yayath said...Reply To This Comment

@cik bell~~okey:)sori ye tag kamu..


@fad~~hehe..thanks dtg cikgu fad:)


@permata biru~~sori tag nilam:(heee~~

@norhisham nordin~~gambar dari FB je..yang laen semua dlm lappy yang da kena curikkk tuh:)heeee

@ain~~hehe..thanks dear..kawankawan saya yang comel:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

cutekan!!!

Photobucket