jom maen clickclick jom:)

berjalanjalan melihat alam:)

me my self~~@@~~

My Photo
erkkk!!cahaya hidup:)well..that's mine..ma name >NORHAYATI MOHAMMAD<-->given by my great lovely parents:)..nothing special about me!!just veryveryvery like to smile even sum1 got angry with me:)uhuk2..

Tuesday, August 09, 2011

Contest RAYA datang lagi:)


Assalamualaikum:)


da sembilan hari raya puasa..muahahaha..teruja nak buat kad raya nih untuk satu contest nih...alaaaaa...macam yang tajuk kat atas tuh..ngeeee^^


semangat nak join contest yang dikelolakan oleh TELAGA PUTIH UNA BUDA BAEQ a.k.a BUDAK SEPARA MATANG
dalam contest tersebut mengkehendaki saya menghasilkan sepotong sekaki sebuah kad ucapan raya...jadi..jengjengjeng!!!!kat bawah nih la hasilnya yang x seberapa tuh--->




okeyokey...kad tuh saya hasilkan sendiri bersama miss doodle tuh...heeeeee.tapi yang ayat tuh saya pinjam dari pesanan ringkas sms di handphone nokia series 6300000....sms tuh adalah pada ketika waktu yang bertarikh 19092009!!!jadi kiranya dalam duaplohpat tahun lepas la...hehehehe:)boleh x macam tuh encik & cik penganjur???

hadiah dia lumayan tau...jom join..click je banner cantik tuh untuk join ye:)

tag 

p/s: ada 2ploh ari puasa lagi tau kalo nak join...heeee:)

burbye:)

4 comments:

iMBobo said...Reply To This Comment

thanks tag! hehe tp xpandai nk buat kad cantik mcm tu hehe

Farhanah Mokthar said...Reply To This Comment

comel :)

AnaAnis.MUsliMah said...Reply To This Comment

jalan2x tgok kad raya..waa! doddles..ada doddles ^^..sukaa..

jemput join nee juga
http://anisasniza.blogspot.com/2011/08/jom-join-segmen-pertama-saya.html

Telaga Putih said...Reply To This Comment

contest dah tutup! thanks 4 join!

tengok kad anda di fanpage saya.. kalau ada, sila like kad anda.. kalau takda, tinggalkan link entry di wall post page itu..

gud luck!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

cutekan!!!

Photobucket