jom maen clickclick jom:)

berjalanjalan melihat alam:)

me my self~~@@~~

My Photo
erkkk!!cahaya hidup:)well..that's mine..ma name >NORHAYATI MOHAMMAD<-->given by my great lovely parents:)..nothing special about me!!just veryveryvery like to smile even sum1 got angry with me:)uhuk2..

Sunday, August 07, 2011

~~Contest Blog Aku Kena Gigit by Coklateyes~~


Assalamualaikum...

muahahahaha...hari nih pun ada nak join contest jugak..


contest ini dikelolakan oleh bakal lawyer tau  iaitu          miss innanie ariffin:)

syaratsyaratnya senang je..bak kata cik innanie kita semudah ABC..jom tengok apa yang beliau mahukan di sini.

=
=
=
sekarang saya nak lengkapkan slogan yang beliau mahukan--->


    "Saya Suka Geget Blog Hanya Dari Mata kerana orang kata dari mata turun ke hati.cantik, menarik, comel di pandangan mata, of course blog tuh kena geget dengan saya.mata memulakan segalagalanya mendahului percakapan (seperti 'bestnya blog nih', cantiknya blog nih', 'comelnya blog nih', dll) dan perbuatan (baca, comment, tinggak jejak)" 

okey..tu la slogan saya...cubatry kira..belum sampai 50 ribu perkataan kan??hehe..sebab beliau nak kan slogan yang tidak melebihi 50 patah perkataan:)
jom join..tekan banner ye:)


tag

p/s: hadiahhadiah lumayan telah siap sedia dibeli oleh pengelola tau:)heeee..

burbye:)

3 comments:

Amirah Syafiqah said...Reply To This Comment

tengs tag kitew ! :)

Innanie | Ariffin said...Reply To This Comment

time kasih sebab join contest saya, jangan lupa check nama dan url awak kat latest entry saya. Insya-allah malam ni saya semak semua entry dan ALL THE BEST!!!

salam sayang dari
Innanie Ariffin

yayath said...Reply To This Comment

thanks innanie:)

x sabar nak tunggu result nih:)hehehe

btw, u sangat rajin la^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

cutekan!!!

Photobucket