jom maen clickclick jom:)

berjalanjalan melihat alam:)

me my self~~@@~~

My Photo
erkkk!!cahaya hidup:)well..that's mine..ma name >NORHAYATI MOHAMMAD<-->given by my great lovely parents:)..nothing special about me!!just veryveryvery like to smile even sum1 got angry with me:)uhuk2..

Thursday, August 25, 2011

yeayyy!!!da pos kad raya:)


 
Alhamdulillah..at last dapat jugak pos surat kad raya ari nih..hari tu pergi beli kad kat kedai buku giant..tengok kad semua comelcomel.tapi dalam kecomelan kad raya tuh, ada jugak rasa macam x relevan je design kad raya tu bagi yath..sebab ada gambar ciderella, snow white, mickey&minnie mouse, pooh..dll lagikk la..hohho..walaupun x relevan ada la terbeli 1 untuk rakan blogger.hehe..sebab comel..tapi tetap rasa macam x patut je plak kad raya letak gambar kartun comelcomel tu..tapi sangat geram la dengan kecomelan kadkad raya tuh..jom layan pic kat bawah--->
=,=
kad ray yang ada kat situ:)
kad raya terpilih untuk rakan blogger:)
relevan x?
yeayyy!!da siap pos:)
p/s : hope posmen rajin keje untuk mengepos kad raya nih sampai ke pintu rumah rakan blogger:)hehe..thanks mr.posmen~~


to rakan blogger~~sila nantikan kad raya yang x seberapa tuh ye:)hehe

burbye:)

5 comments:

Heidi Shafiq said...Reply To This Comment

nak...

Mrs. Farhan said...Reply To This Comment

tenkiu yayath.syg yayath. =D

tapi x patot la kad raya ada cinderella ngan mickey mouse tuu. =.=

farah hanim said...Reply To This Comment

yeay
pat kad raya dr sis yayth
syg sis la
hehe ^^

norsharmila said...Reply To This Comment

saya dlm list jgk ke? *tibe-tibe ;p*

said...Reply To This Comment

yeayy...........!! mesti mnggu depan sampai.hehe..paling laju besok. tq ;) kad raye yg karton disney tu cam tah hape2 la..x sesuai..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

cutekan!!!

Photobucket