jom maen clickclick jom:)

berjalanjalan melihat alam:)

me my self~~@@~~

My Photo
erkkk!!cahaya hidup:)well..that's mine..ma name >NORHAYATI MOHAMMAD<-->given by my great lovely parents:)..nothing special about me!!just veryveryvery like to smile even sum1 got angry with me:)uhuk2..

Wednesday, August 17, 2011

108:)111:)123:)


Assalamualaikum:)


  • yeayyyyy!!!at last follower da sampai 123 ari nih:)thanks sesape yang sudi follow yath~~walaupun blog yath x dipenuhi dengan info dan ceritacerita yang best...banyak join segmen / ga / contest je...
  • actually ari tuh niat nak bagi surprise kat follower 108 sempena besday yath 10082011 ari tuh..tapi terlepas nak print screen...sebab x on9.
  • then, niat nak bagi surprise kat follower yang ke 111...but pun terlepas nak printscreen..
  • just kali nih je dapat...follower 123:)hehehe
  • so yath ada nak bagi something...sebab gaji yath x masuk lagikkk..so yath bley kasik doodle dengan promote blog anda semua je ye:)thanks ye pada semua follower:)
  • so kat bawah nih yath nak promote blog  n kasik doodle kepada mereka yang bertuah tu<--- 108, 111, 123 --->
123
:: eyzadyana punye blog
:: background ada bungabunga yang cantik:)
:: header comel
:: isi cerpen blog best:)
p/s :: jom terjah blog beliau:)tekan header bawah yang comel nih ye:)
eyzadyana in da house:)
sori x de kaki...ada badan je:)hehehhe~~

111
:: azza afdzal punye blog:)
:: kalo nak tau kami se-GENG tau...group 9 segmen [kotalbulat]
:: pinkpink gitu tema blog
:: beliau sangat comel^^
p/s :: jom terjah blog beliau:)tekan header bawah yang comel nih ye:)
azza afzdal in da house:)

sori..x de kaki..ada badan je:)hehehhe
108
:: cik elyana punya blog:)
:: muahahah...sape nak tau???beliau sangat pandai lukis doodle tau..comellll je:)
:: beliau juga ada kasikkk doodle free~~freebies doodle:)sangat cute!!
:: blog beliau sangat kemas dan cantik:)
:: jadi apa lagi!!!jom la kita serangggggggg hendap:)heeee
p/s :: jom terjah blog beliau:)tekan header bawah yang comel nih ye:)
sorry dear:)yath print screen kmu punye header^^hope x kesah ye..kalo kesah..yath mintak maaf zahir dan batin:)heee
sori x de kaki...ada badan je:)hehehehe~~doodle yath x seberapa kalau nak dibandingkan dengan cik elyana:)hehe

okey...jom kamu semua..kita terjah blog ini semua...hehe


p/s : hope sudi terima doodle yang x seberapa pantas comel tuh ye:)hehehe...sayang kamu semua follower ku:)
burbye:)

9 comments:

selendang merah said...Reply To This Comment

taniah..:)

EjAt_mU89 said...Reply To This Comment

tahniah..jln cni n follow

monyeticky itu tati said...Reply To This Comment

wah yath!! tahniah..:) camne nk ramai org follow blog..trnkan ilmu plzz..:)

monyeticky itu tati said...Reply To This Comment

wah yath!! tahniah..:) camne nk ramai org follow blog..trnkan ilmu plzz..:)

Puan Kutu said...Reply To This Comment

dodol utk sy takde?hehe..

Fad said...Reply To This Comment

wah!tahniah..hehe..rajin2 bw biar makin naik..:)

El Yana said...Reply To This Comment

chumelnya..thanks

Eyza Dyana said...Reply To This Comment

huhuhu..thanx sis...cumel... =]

Azza Afdzal said...Reply To This Comment

thanks yayath...comel cgt2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

cutekan!!!

Photobucket