jom maen clickclick jom:)

berjalanjalan melihat alam:)

me my self~~@@~~

My Photo
erkkk!!cahaya hidup:)well..that's mine..ma name >NORHAYATI MOHAMMAD<-->given by my great lovely parents:)..nothing special about me!!just veryveryvery like to smile even sum1 got angry with me:)uhuk2..

Tuesday, August 23, 2011

Kenangan Bersama Kad Raya:)


 
setelah penat jogging..singgah sana singgah sini, BW, yath jumpa la satu segmen nih..segmen yang macam tajuk kat atas tuh..yath tertarik nak join..sebabmusabab nye ada kat bawah nih--->

segmen platunkhaz~~plan no 513:)
ekceli yath duludulu time mudamudi sangat suka kat sorang retis nih..cubatry teka!!hehe...nak tau sila tengok scrolllll kat bawah sampai abes ye.nak dijadikan cerita, time sekolah rendah dulu ada seorang kawan yath yang rupanya seakan akan sama dengan yath..cuma kawan yath tuh lagikk comel sikit la dari yath..jadi ada seorang cikgu nih gelarkan kami 'nama artis' yang saya maksudkan. 
hoho..kembangkempis je diri ini bila dipanggil dengan nama retiss kesukaan..hehe..seingat yath time tuh tahun 2000 yath dahjah darjah enam..x tau apa kes la sampai yath tergerak hati bagi kad raya kat retis tuh..masih kanakkanak rebina lagikk kot..hoho..selang beberapa minggu, encik posmen pun datang membawa khabar berita yang gembira..okey..tipu..encik posmen bawa surat je yang menggembirakan hati ini. 
x sangka retis tuh balas balek kad raya tuh..walaupun just ada signature retis tuh je..muahahah..apa la..dapat kad raya yang ada signature retiss pun nak bangga kan...hehe..jadi inilah salah satu kenangan yath bersama kad raya..x tau da kad raya tuh kat mana sekarang..nanti lah balek umah carikk..kalo jumpa yath akan upload nanti...hehe..okey la.nak tau x sapa retiss tuh???jom scrolll ke bawah lagikkk=,=
ni sapa??
ni plak sapa?
hehe...jadikk camana??sama x muka kami dua orang??boleh jadikk kembar x??hehehe....mana satu yath?mana satu kawan yath??
contoh kad raya dari retisss tuh...da dapat teka x???hehe...gambar ehsan encik google:)
tadaaa...hehe..kenal x?ni la retis tuh..sama x dengan muka kami dua orang??hoho~~curikk gambar encik google:)
muahahaha...glemerrrrr sekejap time sekolah rendah..cikgu panggil kami erra 1 dan erra 2..hehe

p/s : selamat berbuka ramadhan ke23:)

burbye:)

12 comments:

farah hanim said...Reply To This Comment

amboi jadi retis plak ye
hye kak era 1
hehe

Puan Kutu said...Reply To This Comment

hehe abg kandung akk dulu pun rajinbg kad raya kat artis,tumpang gembirajugak tgok bila artis reply kad raya.walhal..artis tu bkn bacapun,yg balaspun msti PA beliau.hehe..

Mrs. Farhan said...Reply To This Comment

Wahhh, hampir sama la muka korang. Yath yg atas tu kan. Hehhhehe.

Yath=erra fazira. =P

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/08/kenangan-bersama-kad-raya.html

Sha said...Reply To This Comment

yayath...jom join segmen yg nizam buat :)

http://cinta-hakiqi.blogspot.com/2011/08/edisi-ziarah-raya-blogger.html

sifu im said...Reply To This Comment

ak nk jdi retis gak la

yayath said...Reply To This Comment

@farah hanimhaha...retis yang x dikenali la fara:)hehe..

yayath said...Reply To This Comment

@Puan Kutuhehe...aah kak..bukan dorang baca pun kan..heee:)banyak lagikk menede laen dorang nak buat~

yayath said...Reply To This Comment

@Mrs. Farhanhehe..okey..10 markah untuk ,rs.farhan:)=,=

yayath said...Reply To This Comment

@Shaheee..thanks tag..nanti yath join ye:)

yayath said...Reply To This Comment

@sifu imhoho..jadi retis dpt kad raya nanti~~hehe

sergeant keroro said...Reply To This Comment

wah wah, retis balas kad raya :P

p/s : thanks join :)

sue perbs.. said...Reply To This Comment

fuiyo.. dpt kad raye dri artis tu.. haha.. tk prnah anta kad raye kat artis lgi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

cutekan!!!

Photobucket