jom maen clickclick jom:)

berjalanjalan melihat alam:)

me my self~~@@~~

My Photo
erkkk!!cahaya hidup:)well..that's mine..ma name >NORHAYATI MOHAMMAD<-->given by my great lovely parents:)..nothing special about me!!just veryveryvery like to smile even sum1 got angry with me:)uhuk2..

Wednesday, August 10, 2011

Doodle Trade Mrs. Farhan:)


Assalamualaikum:)

sori mrs.farhan:(..x berapa nak comell:)
doodle with ur tuto...like it:)hope mrs.farhan sudi terima ye:)

:: teruja nak trade doodle dengan mrs.farhan..
:: tapinya doodle yang saya create x berapa nak comel la mrs.farhan..sori ye:)heeee....
:: x de idea nak buat macam mana..ni je saya dapat buat..hope u like it dear:)
:: nanti saya da pandai buat yang cantik n comel saya akan trade dengan mrs.farhan lagi ye:)...
:: yang 1st doodle tuh sebelum saya tengok tutorial mrs.farhan untuk buat corak pada tudung..
:: yang 2nd  doodle tuh saya ikut tutorial mrs.farhan..i like ur tutorial...muahahaha:)
:: mata pun saya pinjam mata Cikgu Tengku Puteri..muahaha..hope mrs.farhan x kesah ye:)

p/s: x sabar tunggu doodle cute dari mrs.farhan...heeee...
p/s 2: nanti yath nak tumpang join GA dari KOREA dan BANDUNG ye mrs.farhan:)

burbye:)

2 comments:

Mrs. Farhan said...Reply To This Comment

COmel sangat lahhh. Mrs.Farhan amek k. Thanxs dear. =D

Mrs. Farhan said...Reply To This Comment

doodle siap =)




http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/08/doodle-for-yayath.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

cutekan!!!

Photobucket