jom maen clickclick jom:)

berjalanjalan melihat alam:)

me my self~~@@~~

My Photo
erkkk!!cahaya hidup:)well..that's mine..ma name >NORHAYATI MOHAMMAD<-->given by my great lovely parents:)..nothing special about me!!just veryveryvery like to smile even sum1 got angry with me:)uhuk2..

Thursday, August 11, 2011

SKIN CARE:)


Assalamualaikum:)


entry kali nih nak cite pasal skin care cosmetics:)actually i do not know whether my skin is sensitive or not.got resdung or not...RESDUNG??orang cakap semua orang ada resdung..just teruk x teruk..tapi saya x ada la bersinbesin semua nih kalo kena habuk or makan seafood...but i do have pimple@acne..da 10 tahun kot ade mende nih kat kulit muka tuh..muahahaha..so, dalam satu tahun nih ada la 3 kali tukar produk skin care....lagilagi da nak ke jingjang pelamin.wahhhhahaha..ayat tuh x bley blahh..my sis selalu tanya sempat ke saya nak bersihkan muka saya sebelum menjelang ari tuh..nanti mak andam a.k.a jurutera solek susah nak makeup..nanti kepuh muka..n bla...bla...bla...

wowww!!!soalan yang sangat best.tapi saya x ada jawapan untuk itu.hehehe..jsut berusaha dari sehari ke sehari..just x tau apa yang berkesan..pegi facial dekat setengah tahun pun still x okey..menghabeskan duet je..muahaha...lagilagi time sekarang nih..macammacam jenama produk skin care ada di jual kat manamana shopping complexkan..pilih je la nak pakai apa..kasi sedia je duet...hahaha...

kadangkadang pk best jugak kan kalo ada kulit muka yang licin~~x payah pening kepala nak pakai produk apa..x payah pening kepala nak menghabiskan duet kat mendemende produk nih untuk jaga kulit...untuk cantikkan kulit..pakai bedak sedas dua das da siap..nampak cantik da.hehe:)tapi saya????hahaha...sebaek memang x suka pakai makeup..barangbarang makeup pun x de..hikhikkkk..sebaek encik tunang x kesah~~~
so, dalam setahun bekerja nih....kat bawah nih la apa yang saya pakai--->

Golden Horse :: 1st product!!sape penah cubatry pakai mende nih??sila angkat tangan!!heeee:)
ADELINE DNA set :: 2nd product 'paling mahal' dan buat facial at Adeline, Kota Damansara~~sape penah cubatry pakai mende nih??sila angkat tangan!!heeee:)
PRO NATURAL 2000 :: 3rd product~~sape penah cubatry pakai mende nih??sila angkat tangan!!heeee:)
kiri: before use 3rd product, kanan: used 3rd product for 3 days~~
latest pic~~1 weeks after using 3rd product:)
muahahaha...yang 3rd produk tuh baru je guna minggu lepas beli kat tesco mutiara damansara..kakak tuh cakap in 2 weeks da boleh nampak kesan..hope okey la.search produk nih kat encik google, jumpa chat yang discuss pasal mende nih..dorang cakap so far pakai okey la..tuh yang tergerak hati beli..hihihihi~~

hope the product is effective~~

p/s : kawankawan tolong klik iklan encik nuffnang saya tuh ye:)muahahaha..saya nak tabung untuk kawen nih~~nanti saya jemput kamu semua~~heeee:)

burbye:)

4 comments:

ct anne said...Reply To This Comment

saye nak tanye skang pon masih gne pro 2000 lagi ke?

afiera anis said...Reply To This Comment

akk sy nak tnya akak beli kat mne pro natural ni ?

yayath said...Reply To This Comment

@afiera anis hai awak :-) dlu akak beli kat tesco mutiara damansara..kat booth jual jamu2..kat ground floor.tp rasanya ada jgak yg jual online..mmg best produk ni..

yayath said...Reply To This Comment

@ct anne hai awak :-) skrg sy x guna da pro natural 2000 ni..tp recomended la produk ni.mmg best guna ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

cutekan!!!

Photobucket