jom maen clickclick jom:)

berjalanjalan melihat alam:)

me my self~~@@~~

My Photo
erkkk!!cahaya hidup:)well..that's mine..ma name >NORHAYATI MOHAMMAD<-->given by my great lovely parents:)..nothing special about me!!just veryveryvery like to smile even sum1 got angry with me:)uhuk2..

Thursday, August 04, 2011

Segmen : Miezah IsmaiL ajak join bloglist


Assalamualaikum:)

MiezahIsmail saya nak tumpang join segmen anda yerk:)hehehe...

kat bawah nih saya punya komenkomen ye--->
  1. simple, menarik, ada panda yang comel:)
  2. jalurjalur warnawarni tuh menyedapkan mata memandang~~alaala pelangi gitu:)
  3. satu lagi saya sangat suka dengan font yang digunakan:) smart, simple dan x nampak serabut^^
okey..tu je la..hehehe..harap sempat lagikk menjoin kan diri:)

p/s: setakat nih masih ada 7 tempat kosongyang available ye kawankawan~~~heee...jom join sekali..

burbye:)

3 comments:

iMBobo said...Reply To This Comment

join juga :) eh sjak bila iMBobo ada dlm bloglist?hehe thanks! ni kne balas ni hehe

miezah said...Reply To This Comment

terima kasih sbb sudi join ..
komen jgk yer ..
da updated senarai yg join ..
jom bw .. ^^

♥ Cik Nur Elyana ♥ said...Reply To This Comment

salam ramadhan..

Yana singgah sini. Dari sgmen yg sama. Happy blogging yah.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

cutekan!!!

Photobucket