jom maen clickclick jom:)

berjalanjalan melihat alam:)

me my self~~@@~~

My Photo
erkkk!!cahaya hidup:)well..that's mine..ma name >NORHAYATI MOHAMMAD<-->given by my great lovely parents:)..nothing special about me!!just veryveryvery like to smile even sum1 got angry with me:)uhuk2..

Monday, August 15, 2011

sesi taaruf kumpulan group geng no.9:)


Assalamualaikum...


muahahaha...pepagi nih bukakbukak je blog da ramai promote ahli kumpulan...ahli kumpulan apa ye?okeyokey..kalo nak tau ari tuh berkesempatan join 1 segmen KB [kotakbulat]..hasilnya, yath merupakan salah seorang ahli kumpulan 9 bersama 10 orang yang laen lagi..jadi untuk kali nih...jom kita bertaaruf..

meh kita memulakan sesi taaruf suai kenal kita dengan membaca bismillah~~hehe..sila senyum lebarlebar:)

  • 1st in da house ialah cik Murai Si Penuipu nih..
  • header yang sangat comel sebab kaler pink dan ada belon udara di situ bersama a cup of coffee/cokelat/tea...hehhhee:)
  • bertemakan pink / peach garisgaris, sangat sejuk mata memandang
  • attention :: sudah berpunya tau..kepunyaan CIK ABANG:)
  • seriesly cakap blog nih mesti femes sebab follower da mencecah capai 1k tau...jom terjun kat blog belon udara Faridahnazuah  nih:)



  • yang 3rd nih pulak pun femes jugak..iaitu encik imbobo..hihikk.
  • nak tau kenapa imbobo???jom terjah blog beliau..
  • ada satu entry di mana beliau menceritakan asalusul imbobo tuh..
  • beliau seorang blogger lelaki tau..bukan gay seperti kes 1&kes 2 tuh!!!nak tau kenapa???
  • jom godekgodek entry beliau yang x lekang dek hujan x lapuk dek panas tuh:)

  • 4th yang bertuah plak ialah Ly_Tulip--->nama pena di alam siber .. 
  • seorang yang simple, nice, kiut person, happy go lucky, suka mengelamun, kuat nyakat orang
  • apa yang penting??kerjasama...eh eh..x la..apa yang penting sentiasa menjadi diri sendiri:)
  • Entri Buang Tebiat??? merupakan satu planning beliau yang terbaru:)
  • Entri Buang Tebiat!---> apa tuh?nak tau ke???terjah la cepatcepat kat blog beliau  yang ada header warnawarni kalerkaler nih...


  • yang ke5 ni plak ialah mr. Norhisham Nordin..
  • sesuatu yang menarik---> sila tinggalkan jejak di ruangan komen....sebab kat opis takleh baca shoutmix..
  • wow!!seorang yang suka travel..dan beliau pernah bercitacita nak jadi backpackers tegar 
  • lagikkk...minat photography..food lovers..as conclusion---> travel,photography,food:)
  • sesapa nak tau kat mana da beliau travelmentravel nih...lari la lajulaju kat blog travel@photogaphy@food ni ye:)

  • keENAM ialah miss juliet a.k.a yusmardiah yusuf berasal dari Kelantan
  • amaran keras dari empunya blog :: x mo gosipgosip, want readers not rejoinders,LEAVE if u feel the blog is boring, as well as hate spammer, stalker also anonymous..
  • UiTM Shah Alam student in Electronic Engineering (Communication) course
  • blog beliau sangat menarik, ringan, simple, 3 tahun da berkecimpung dalam blogging nih since 2009
  • nak tau apa ada lagi dalam blog nih???jom terjah si juliet cantik manis nih and do leave ur fingerprints kalo da terjah okey!!!:)

  •  blog pink nih plak ialah geng yang ke7... AzzaAfdzal.. nama yang unique:)
  • azza yang ayu nih berasal dari perak...si gemini yang baru sweet 22..
  • blogwalking tuh hubby hobby beliau
  • tengok header pun da tau yang blog nih nampak cute dan menarik sebab ada warna pink kan!!
  • nak tau lagi pasal azzaafdzal punya blog???jom godekgodek jom:)



  • untuk yang ke8 plak ialah mr.POKTEKZ
  • beliau merupakan newbie macam yath tapi follower da mencecah capai 154 barisan murid
  • blog yang ceria terangterangan dengan background kuning hitam alaala HARIMAU MALAYA
  • blog yang menyakitkan kehidupan???kenapa??sangat misterious kan:)
  • nak tau ke kawankawan??jom kunjung singgah sahur blog yang menyakitkan kehidupan nih jom~~

  • ke9ploh9 nih plak ialah saudari cintasipengemis..
  • pengemis apakah???jengjengjeng!!!nak tau ke?
  • blog yang sangat simple dengan berlatardepankanbelakangkan kaler putih di adun bersama kaler pink cair...
  • yath rasa tenang je time jenguk blog nih tau:)sangat banyak info dan entry yang dapat menginsafi diri kita..membuatkan diri kita berfikir sejenak..
  • nak tau lebih lanjut jom jenguk blog pengemis cinta Ilahi jom:)

  • mr. ARY ANWARI pemenang ialah blogger ke10 yang bertuah dalam geng 9 nih untuk yath promosikan:)
  • minat bersukan!!muzik!!on9!!tapi x berapa suka nak membaca buku:)
  • tertarik dengan nih ---> bila ilham datang macammacam boleh buat~~
  • wow!!ada bisness prepaid...sesape suka bisnessmembisness nih bley la kunjungmengunjungi..
  • so..banyak lagikk yang kita semua boleh tau pasal beliau kalo kita klikklikklik nama unique nih :: ARY ANWARI ::



  • yang nih plak???muahahaha~~~
okey..selesai sudah promote blogblog nih..muahaha..x berapa nak ada idea nih..tuh yang lambat je menghasilkan entri nih..hehe

p/s : jom kita kenalkenal jom..

burbye:)


4 comments:

miss usse said...Reply To This Comment

hehe..thanks promote..salam perkenalan:)

ary anwari said...Reply To This Comment

thax geng..heheh :)

Ly_Tulip said...Reply To This Comment

Thanks promot..sowi ea...sy punya lmbt ckit la...da ciap taip, skali taip grup org len la plak... MAap ea...mgkn sok la kot ciap nya..jgn mara ea??? ;)

Ly_Tulip said...Reply To This Comment

Thanks promot ea.. Nice.. And i have done my part.. Sowi la lambat okay..

http://lytulip.blogspot.com/2011/08/mereka-mereka.html

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

cutekan!!!

Photobucket