jom maen clickclick jom:)

berjalanjalan melihat alam:)

me my self~~@@~~

My Photo
erkkk!!cahaya hidup:)well..that's mine..ma name >NORHAYATI MOHAMMAD<-->given by my great lovely parents:)..nothing special about me!!just veryveryvery like to smile even sum1 got angry with me:)uhuk2..

Sunday, August 07, 2011

doodle oh doodle:)


Assalamualaikum...


muahahaha...da 2 ari bersemangat nak buat doodle nih..tapi masih x menjadijadi.sekarang fenomena doodle ye?tengok doodledoodle yang kiut tuh teringin jugak nak buat satu.setakat nih cubetrytest kat photoscape.tapi x menjadijadi jugak..tanya kat encik google camana nak buat doodle guna photoscape....sebab yath x ada photshop dan x berapa nak pandai guna  photoshop, .rasanya dulu time kat matrik ada belajar photoshop nih..tapi almaklumla...da hampir 4 tahun kot meninggalkan jmc tuh..hahaha..jom tengok apa hasil setelah gigih dan bekerja keras menggunakan gabungan photoscape, gimp, dan paint nih--->
1st doodle..tudung tuh macam kena giget cikti je..hehe

2nd doodle:)

macam pelik je doodledoodle saya tuh..haha.time jalanjalan kat encik google tuh jumpa shafaalia, sayurlemak dan hanietwisties...thanks to them for this tutorial.jadi melalui blog comel mereka bertiga, terhasillah doodle berdua yang kat atas tuh..jadi jom singgah blog mereka jom bagi sesiapa yang nak belajar buat doodle tuh..heee:)tekan je namanama comel mareka tuh ye..okey la..next doodle akan dimuatkan dalam album entry yang baru:)*ececeehhh...macam terror je kan^^..hope dapat buat doodle yang lebih better..

p/s: rasa nak join segmen miss wanie~doodle raya free:) dan ga cik cempaka~mahu dudel free:) nanti ada rezeki bley dapat doodle FOC kan..hihikk

burbye:)

3 comments:

Freaky said...Reply To This Comment

comelnye doodle

♥ Cik Nur Elyana ♥ said...Reply To This Comment

wah.cute la dear.pandai ea buat..

yayath said...Reply To This Comment

@freaky~~heee...baru belajar:)tq..

@yana~~heee..baru belajar:)belum pandai lagikk sangat...tq:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

cutekan!!!

Photobucket