jom maen clickclick jom:)

berjalanjalan melihat alam:)

me my self~~@@~~

My Photo
erkkk!!cahaya hidup:)well..that's mine..ma name >NORHAYATI MOHAMMAD<-->given by my great lovely parents:)..nothing special about me!!just veryveryvery like to smile even sum1 got angry with me:)uhuk2..

Monday, September 19, 2011

1 GA Cik Najihah - Meriah Yaw


 
before this, yath ada join 2 segmen yang cik najihah ni kelolakan:)so, kali ni yath nak join 1st GA cik najihah ni~~nak join sama klik banner cun cik najihah tu ye:)hehe

kalo nak tau, hadiah die bestbest tau..ada shawl, ada keychain, ada bekas serbaguna, ada tshirt, dan yang penting untuk hadiah tu ada 21 hadiah kesemuanya..mungkin ada 21 yang bertuah kan:)hahha~~berbulu mata yath tengok hadiah tu semua:)hehe

duedateline :: 23 september 2011:)

2 comments:

Phat said...Reply To This Comment

good luck yayath

cik najihah said...Reply To This Comment

tq for joining..
gud luck :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

cutekan!!!

Photobucket