jom maen clickclick jom:)

berjalanjalan melihat alam:)

me my self~~@@~~

My Photo
erkkk!!cahaya hidup:)well..that's mine..ma name >NORHAYATI MOHAMMAD<-->given by my great lovely parents:)..nothing special about me!!just veryveryvery like to smile even sum1 got angry with me:)uhuk2..

Wednesday, September 28, 2011

jom ke KURSUS KAWEN:)


 


 hahha~~erkkkk..yath x kawen lagi la kamu semua..bakal berkawen la tapinye..hihi
yath da ada encik tunang sahaja..kursus kawen pun kami belum pergi lagikkk tau..ayah yath asyik tanya da pergi kursus ke blom..disebabkan kekangan masa dan encik tunang susah nak mendapat cuti..tertangguh la niat kami nak pergi kursus kawen.**rasa rugi x pergi kursus kawen time dekat u!!hihi

actually, hari tuh bincangbincang, kami ingin melaksanakan nya pada tarikh best tahun ni..iaitu 11112011..satu minggu dengan raya haji..tapi disebabkan ada sesuatu yang x dapat dielakkan oleh encik tunang...terpaksa la kami menunda ke suatu tarikh yang laen..
curikk kat pakcik google:)hehe

then, kami ingat nak buat time bulan disember..but, unfortunately, bulan disember tuh jatuh pada bulan muharram plak..then, my father said that Muharram n Safar is not too good to held solemnization thing and so on for Orang Jawa..i dont know why la...tapi kalo nak tau betul atau tidak, kamu semua boleh la berkunjung ke sini--->
http://www.gengterengganu.com/v2/bicara-agama/soal-jawab/975-pernikahan-di-bulan-muharram
http://theonenoerazhka.multiply.com/journal/item/158
http://rendira.blogspot.com/2009/01/aku-akan-menikah-di-bulan-muharram.html
http://indonesiaindonesia.com/f/9799-bulan-muharram-bulan-sial/
http://www.alifmagz.com/menikah-di-bulan-muharam/
http://riananda.blogspot.com/2008/01/menikah-di-bulan-safar.html
http://www.miit-toronto.org/bulan_Muharam.htm
http://digilib.uin-suka.ac.id/gdl.php?mod=browse&op=read&id=digilib-uinsuka--yusroninim-2181
http://thetrueideas.multiply.com/journal/item/1663
http://ishlahuddin.wordpress.com/2010/01/14/bulan-safar-antara-mitos-dan-realitas-2/
http://abinyaazka.blogspot.com/2011/07/tentang-larangan-menikah-di-bulan-safar.html
http://www.pesantrenvirtual.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4&Itemid=30

oppppssss!!!terlebih sudahhh...hehe.banyak link pulak kan.
kebanyakan link kat atas banyak dari Indonesia.sebab orang Indoseia kan ramai Jawa..hikhik~~~kesimpulan sendiri je nih..hahha

so, lastlast insyaAllah kalo diizinkan Allah kami akan melaksanakannya pada penghujung Januari..hihi

ehh...sebenarnye bukan nak cite pasal nih..nak ajak kamu semua pergi kursus KAWEN..jom kita berkursus..hihi

maybe tempat pilihan kami untuk ke kursus ialah di

PLAZA WARISAN, LRT PASAR SENI, KUALA LUMPUR 


sebab kami pilih tempat ni ialah senang nak pergi..naek LRT turun kat Pasar Seni da sampai..hikhik..kami akan ke sana pada bulan Oktober nih..

kat bawah nih antara tarikhtarikh yang ada.actually, setiap minggu pun ada.hehe

TARIKH KURSUS PERKAHWINAN BAGI OKTOBER 2011

Tarikh : 1-2 Oktober 2011 (Di Buka Untuk Tempahan)

Tarikh : 8-9 Oktober 2011(Di Buka Untuk Tempahan)

Tarikh : 15-16 Oktober 2011 (Di Buka Untuk Tempahan)

Tarikh : 22-23 Oktober 2011 (Di Buka Untuk Tempahan)

Tarikh : 29-30 Oktober 2011 (Di Buka Untuk Tempahan)
nak tau lebih lanjut macammana nak ke kursus nih boleh la klik lelaju kat sini [http://kursuskahwin-pasar-seni.blogspot.com/]

emmm~~

8 comments:

Phat said...Reply To This Comment

tgk kat FB married..ingat dah kawen...bagus2 g setelkan cepat kursus tu nanti senang

merahitujambu said...Reply To This Comment

jgn lupa jemput ok..

DoodleLicious said...Reply To This Comment

sonok tau kursus kawen..hihi cepat2 gie

CTK said...Reply To This Comment

jangan tunggu lama2,nanti lama2..kamu dikebas org..hahaha...kawen nti, jemput k.. nk kad kawen :D

yayath said...Reply To This Comment

@Phat~~hehe..sesaje je letak..

okey phat...nanti yath setelkan ye:)hehe

yayath said...Reply To This Comment

@merahitujambu~~insyaAllah jemput semua:)hihi

MIJ jangan lupa sediakan hadiah ye...hahha~~

yayath said...Reply To This Comment

@DoodleLicious~~seronok ye CC??hehe..ni x sabar nak pegi ni..hihi

yayath said...Reply To This Comment

@CTK~~hahha~~x kene kebas la CT..

okey CT..insyaAllah jemput..jangan lupa sediakan hadiah ye???hehhhe~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

cutekan!!!

Photobucket