jom maen clickclick jom:)

berjalanjalan melihat alam:)

me my self~~@@~~

My Photo
erkkk!!cahaya hidup:)well..that's mine..ma name >NORHAYATI MOHAMMAD<-->given by my great lovely parents:)..nothing special about me!!just veryveryvery like to smile even sum1 got angry with me:)uhuk2..

Saturday, September 24, 2011

doodle untuk Pn.Yazlynn:)


hoho...siap pun doodle untuk akak azlina ni..hehe..tapi sorry kak..yath maen amek je gambar kat blog akak buat contoh kononkonon nya..

yath buat doodle macam gambar ni kak...:)

tadaaa!!!hope akak terima ye:)hehe
hope akak sudi terima doodle yang x seberapa ni ye kak...sorry lambat siap:)

5 hari lagik nak keje before tempat keje tutup:(sapa nak amek yath keje????hahha~~

7 comments:

deheartystrawbery said...Reply To This Comment

yath keje kat mne skrg???

yayath said...Reply To This Comment

@deheartystrawbery~~kat PJ je..kota damnsara.hehe

deheartystrawbery said...Reply To This Comment

jauh ye..yath org sana ye??

yayath said...Reply To This Comment

@deheartystrawbery~~hehe..x la myra.yath orang n9 je..:)myra jadi cekgu kat kedah ye?hehe

said...Reply To This Comment

comei2 ;)

Puanbee2 said...Reply To This Comment

cute gak ..

.: pn yazlynn :. said...Reply To This Comment

tq dear... shukenya akak da ade doodle sndiri... thanks a lot. nk byr ngan ape ni eh ??? muaahhhhhh... thanks dear. cute sgt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

cutekan!!!

Photobucket