jom maen clickclick jom:)

berjalanjalan melihat alam:)

me my self~~@@~~

My Photo
erkkk!!cahaya hidup:)well..that's mine..ma name >NORHAYATI MOHAMMAD<-->given by my great lovely parents:)..nothing special about me!!just veryveryvery like to smile even sum1 got angry with me:)uhuk2..

Wednesday, September 07, 2011

Paris Hilton [M] Mencari BFF 2011


 
heee..sebelum terlambat nak join 1 segmen nih..segmen dari ParisHilton nih:)klasss gitu!!!hehhe

Cara Penyertaan :
1) Follow jika mahu (kata mahu jadi kawan :p )
2) Wajib like Fan Page Paris de' Prada ok! hehe
3) Nyatakan sedikit ''Kenapa saya mahu join blog ini ?"
4) Tak payahlah tag sape-sape.
5) Tajuk entry anda mestilah sama dengan tajuk entry ni.
6) Jangan lupa copy banner di atas dan link kan ke blog ini.
7) Last but not least, tinggalkan penyertaan korang di kotak komen ye.


kenapa saya mahu join blog ini?
ehemmm...saya mahu join blog ini kerana blog kamu best..lagikk saya pernah join satu GA kamu..lagikk ada tipstips menarik dan berharga untuk newbie macam saya nih:)yang penting blog kamu simple dan best la:)heee~~
 p/s : masih sempat untuk join x cik paris???hehe

burbye:)

2 comments:

Paris Hilton (M) said...Reply To This Comment

haa bru sempat redahhh... tenkiu ye, ape kata awak cuba ubah font. boleh la...lg kemas dan senang dilihat...ok x ni??

yayath said...Reply To This Comment

@Paris Hilton (M)~~heee..okey cik paris:)akan diusahakan..hehe..thanks^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

cutekan!!!

Photobucket