jom maen clickclick jom:)

berjalanjalan melihat alam:)

me my self~~@@~~

My Photo
erkkk!!cahaya hidup:)well..that's mine..ma name >NORHAYATI MOHAMMAD<-->given by my great lovely parents:)..nothing special about me!!just veryveryvery like to smile even sum1 got angry with me:)uhuk2..

Sunday, September 25, 2011

SEGMEN MYERA NYERA - ADA APA DENGAN DIA?


 
yath join satu segmen ni:)hehe~~simple je segmen nih.nat tau terma dan syarat boleh la klik tekantekan banner atas tuh cecepat ye.

salah satunya macam kat bawah ni..bak kata penganjur ::
aku nak korang tulis tentang satu atau mungkin dua blog yang korang rasa aku patut promote. citer kat entry tu ada apa dengan dia sampai korang nak aku promote?
so, kat sini yath rasakan dua blog yang patut di promote ialah:

Sayur Lemak
hehehehe....best baca entry kak Azzah..selalu baca sambil senyumsenyum..comelcomel je doodle yang beliau lukis dalam hampir setiap entry..jalan cerita dan penjelasan sesuatu maklumat pun sangat santai dan rilex je baca..memang x kering gusi la kalo p terjah blog Sayur lemak nih:)hihi

CIK Puan Bunga
okey...nih blog lagikk satu yang yath suka ziarah kunjung...sebab entry CPB pun sangat santai dan kelakar..tapi ada informasi dan sesuatu yang diselit kongsikan..bila CPB hupdate..mesti yath akan pergi stalk blog dia..hahha..tau blog nih pun dari bakal lawyer Cik Innanie Ariffin:)hehe..blog cik Lawyer nih pun best..kira yath nak promote blog cik Innanie sekali la...hihi..best jugak entryentry beliau...sangat berinformasi dan menggambarkan beliau sebagai seorang bakal lawyer yang gah:)
 
psssstttt...nama yath dengan CPB sama tau...hahha~~

10 comments:

Myera Nyera said...Reply To This Comment

thanks join ^^,

fiQ'Ra said...Reply To This Comment

nk minta tlg awk~ tq tau :)

http://fiqracake.blogspot.com/2011/08/nak-minta-jasa-baik-awak.html

Kancil 8349 said...Reply To This Comment

salam,

Kancil mengajak kamu menyertai segmen Kancil...kalau sudi jomlah ke blog Kancil dan menyertai segmen ketiga kancil

http://kancil8349.blogspot.com/2011/09/segmen-kancil8349-pengalaman-semasa.html

ciK LyndaWawa said...Reply To This Comment

wah,,.macam best je...nak join..=]

merahitujambu said...Reply To This Comment

nk pergi terjah jap

yayath said...Reply To This Comment

@Myera Nyera~~welcome:)hihi

yayath said...Reply To This Comment

@fiQ'Ra~~done LIke dear:)hehe

yayath said...Reply To This Comment

@Kancil 8349~~thanks ajak cikgu..nanti yath join ye:)hehe

yayath said...Reply To This Comment

@ciK LyndaWawa~~hehe...best:)

yayath said...Reply To This Comment

@merahitujambu~~jom terjah:)hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

cutekan!!!

Photobucket