jom maen clickclick jom:)

berjalanjalan melihat alam:)

me my self~~@@~~

My Photo
erkkk!!cahaya hidup:)well..that's mine..ma name >NORHAYATI MOHAMMAD<-->given by my great lovely parents:)..nothing special about me!!just veryveryvery like to smile even sum1 got angry with me:)uhuk2..

Thursday, September 15, 2011

Kotak Bulat ajak tukar link


 
disebabkan yath da nak balek keje sekejap lagi...dan kat rumah x dapat update blog sebab both laptop da kena curikkk dengan pencurikk yang sangat jahat..so, yath nak join satu lagikkk segmen nih yang bakal berakhir pada 11:59 malan nih..segmen kedua yang yath join dari [kotakbulat]..hehe..

kenapa nak masuk dalam bloglist blog ini??
sebab blog kamu best..selalu pergi stalk blog kamu..baca entrientri..hehe:)dan lagikkk..yath nak menambah kenalan baru..dan sebab yath dah addicted dengan blog nih after games and korean movie:)hahha~~ 
jom join sama:)

4 comments:

faridah nazurah said...Reply To This Comment

join jugak.. heeee :) selamat berblogging ye

kotak bulat said...Reply To This Comment

mekasih join.. kb da msukkn da.. :) boleh la msukkn blog kb lam bloglist blog ni ye..

yayath said...Reply To This Comment

@faridah nazurah~~selamat berblogging:)hehe

yayath said...Reply To This Comment

@kotak bulat~~thanks kb:)okey..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

cutekan!!!

Photobucket