jom maen clickclick jom:)

berjalanjalan melihat alam:)

me my self~~@@~~

My Photo
erkkk!!cahaya hidup:)well..that's mine..ma name >NORHAYATI MOHAMMAD<-->given by my great lovely parents:)..nothing special about me!!just veryveryvery like to smile even sum1 got angry with me:)uhuk2..

Friday, September 30, 2011

Doodle untuk pheePRONOUNCE'fi':)


 
hehe..okey..akhirnya siap pun doodle untuk phee a.k.a 'FI'..hikhik..sangat lama da request dia..baru la ni yath dapat siapkan..yath sesaja buat 2 helai doodle nih..sebab..yath x tau si adek manis phee suka kaler apa..dan lagikkk..sebab yath rasa pelik kalo baju doodle tuh bukan warne pink atau seangkatan dengan nya..hoho~~macam x serasi dan x sejiwa dengan jiwa yath kalo gune kaler laen...**boleh cenggitu plak kan:)hahha~~




hahha~~motif yath letak kasut tuh ialah sebab kasut tuh cantik..haha..x la..kalo nak tau apa motif dia pergi la terjah blog beliau..x rugi woooo!!!hikhik

pssttttt.....kasut tuh cantik..nak curikk satu lai boleh x Phee???hehe...

ohhhh..dan satu lagikkk...sila poskan saya cokelat cadbury LABUAN yang sedappp tuh...hihi!!![nak order boleh tolong pos????]hehe

dan lagikkk saturatuspatribunamplohnam, yath mintak maaf curikk gambar kasut tuh..sebaek x curikk kasutnye bebetul sekali..hihi

lastly...hope sudi terima ye:)hehe

yeay...jap lagi ada entry berbaur kegembiraan!!!!hikhik~~

 

3 comments:

CTK said...Reply To This Comment

heheh...comey r kaki tuh...:D

yayath said...Reply To This Comment

@CTK~~hehe..nampak ayu ka??hahha~~

tapi nampak pelik jugak!!hihi

phee ungu said...Reply To This Comment

: cik yath !!!!! thanks a lot .. org suka sangat sangat tau ta . terima kasih banyak banyak .

~org suka warna ungu sangat sangat :)

~terima kasih atas pujian tu , kasut tu pemberian kawan org :)

~nak curi boleh , tapi kena datang labuan dulu laa :P

~nak ke ? i'Allah . nak ap ?? terasa nak kirim ap ap , gtau laa , boleh jee :)

~tape laa , ta kesah pun . nasib ambil gambar jee , lau ambil kasut susa laa org , da ta ad kasut nak pergi kelas :(

thanks a lot yath !!
latest entry for you ! :)

http://cikungu.blogspot.com/2011/10/doodles-dari-cik-yath.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

cutekan!!!

Photobucket