jom maen clickclick jom:)

berjalanjalan melihat alam:)

me my self~~@@~~

My Photo
erkkk!!cahaya hidup:)well..that's mine..ma name >NORHAYATI MOHAMMAD<-->given by my great lovely parents:)..nothing special about me!!just veryveryvery like to smile even sum1 got angry with me:)uhuk2..

Monday, September 12, 2011

kenapa jadi BESAR nih??


 
hoho..kenapa jadi besar nih??sape boleh tolong yath?pelik je...dari tadi fikir..emm..ade sesapa tau x camana nak kecik kan kepada kejadian asal usulnya???hehe...

apa yang besar tuh???cubatry tengok bawah nih--->

kenapa font tuh besar gedabak???


update :: kat footer pun besar jugakk!!emm..

tu la...sapa boleh bantu yath atasi masalah ini??hehe...cam pelik je la besarbesar nih!!hoho

nak siapkan doodle cik afina rahmat dan phat:)

5 comments:

Syat0za Zai said...Reply To This Comment

cek dekat font size kat footer.. try search " font size" atau sewaktu dengannya di edit html

yayath said...Reply To This Comment

@Syat0za Zai~~hehe..thanks.da okey..tapi post title ikut sama terkecik plak:)hehe

noornazuha said...Reply To This Comment

salam perkenalan yayath...jom la ke blog akak..kita share share story..hehehe..n akak nk ucap slamat hari raya skali lagi..hehehe

Syat0za Zai said...Reply To This Comment

sape kecik? ni ok je zai tgk :)

terima kasih,, doakan kami form5 semua ^_^

merahitujambu said...Reply To This Comment

bab2 cmni laa yg lomah ni..kena byk tgok tuto dear

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

cutekan!!!

Photobucket