jom maen clickclick jom:)

berjalanjalan melihat alam:)

me my self~~@@~~

My Photo
erkkk!!cahaya hidup:)well..that's mine..ma name >NORHAYATI MOHAMMAD<-->given by my great lovely parents:)..nothing special about me!!just veryveryvery like to smile even sum1 got angry with me:)uhuk2..

Friday, September 23, 2011

Jom menyamar


 
yath telah mengerah idea di saat akhir..hahha..untuk join aktiviti penyamaran yang sihat..hihi..sebab permainan menyamarmenyamar yang dianjurkan oleh CC a.k.a Doodelicious hanya berlangsung sehingga ke hari ini 23092011..jadi mintak maaf ye kepada yang da lawat teratak usang yath yang x berapa nak menarik nih...esok yath akan balas kunjungan anda..
hoho~~~comel je eskem kat atas nih kan??kalo kena kasi 1 memang x cukup yath makan..suka je tengok doodledoodle CikCempaka nih tau:)

okey la..yath dapat idea dari sini--->
dan ini juga--->

maka...jadi la penyamaran seperti ini--->
tadaaa!!!hahha~~memang nampak pelik giler...hoho
okey x CC?jadi x penyamaran yath?hehe...



hope sempat lagi join dan CC terima penyamaran yath:)
 

9 comments:

DoodleLicious said...Reply To This Comment

Hye yayath

thanks yer join, tak per lambat pun..masih diterima =D

SoLy SoLicious said...Reply To This Comment

hehehe..comel la...

farah hanim said...Reply To This Comment

hehe
alahai jd pingu eh sis
hoohh

diyan said...Reply To This Comment

comei !! suka hehe

yayath said...Reply To This Comment

@DoodleLicious~~thanks CC:)hehe...

yayath said...Reply To This Comment

@SoLy SoLicious~~haha..comot je rasa..muka tu nampak pelik..hehe.

yayath said...Reply To This Comment

@farah hanim~~haha..teringat kat pingu time tu:)

yayath said...Reply To This Comment

@diyan~~hehe...nampak pelik la diyan:)

merahitujambu said...Reply To This Comment

wow..jadila.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

cutekan!!!

Photobucket