jom maen clickclick jom:)

berjalanjalan melihat alam:)

me my self~~@@~~

My Photo
erkkk!!cahaya hidup:)well..that's mine..ma name >NORHAYATI MOHAMMAD<-->given by my great lovely parents:)..nothing special about me!!just veryveryvery like to smile even sum1 got angry with me:)uhuk2..

Thursday, September 15, 2011

Segmen Kancil8349 : Pengalaman Korang Semasa Menghadapi Peperiksaan UPSR


 
tertarik nak mengimbas kenangan semasa upsr dulu:)hehe...so, yath join segmen sang kancil8349 dan buaya....exam kedua alaala besar after PTS..PTS ke tu???ala..yang amek time darjah 3 lompat p darjah 5 tuh...hahha~~

sekolah :: sekolah kebangsaan Serting Felda [SKSF]
tahun :: 2000
keputusan :: 5A bersama 6 orang yang laen:)
sebenarnya agak hilang ingatan sikit.sebab da lama kot tinggalkan alam persekolahan..almost seveneleven years da..jadi, yath nak kongsi cerita time exam bahasa melayu..cikgu yath tersangatttttttt la best.nama cikgu tu Pn.Nur Aishahtun..cantik je cikgu tuh.hehe..

so, before exam bahasa melayu1 dan bahasa melayu 2, kami sempat berbincang apa kemungkinan soalan yang akan keluar.memang sangat rileks la time amek exam..macam x ade rasa cuak ke takot ke..hahha~~

dan sebenarnya, nak kasitau, yath nih dulu suka sangat tengok WWF..hahha~~budakbudak la katakan..sanggup tengok WWF dari siapkan karangan yang cikgu bagi.lastlast, karangan tuh x siap...dan terkocohkocoh yath siapkan time sampai sekolah keesokan harinya sebelum perhimpunan.hahha~~~kecikkecik da menunjukkan kemalasan kan..ngeeee^^

dulu yath nih sangat x bijak dalam bahasa inggeris.dari darjah 1 sampai 5 x penah la plak nak dapat A..kalo pernah pun cukupcukup makan 80 cenggitu la..so, naek je darjah 6 tibatiba terterer boleh dapat A selalu plak..hoho~~so, time amek exam x la terasa takot jugak..tapi..bila da masuk form1 sampai form5 da jadi x pandai balek..haha~~

okey la..terpanjang plak cite yath nih...hehe..so, kamukamu semua jom la join..masih sempat join hari nih sebelum 10:00 malam..

paling suka subjek matematik time sekolah rendah...lulus dengan cemerlang la..tapi time da menengah~~alamakkk!!!jadi bengong plak..lagiklagikk add math..hohho~~sebaek x kantoi time SPM..hehe

23 comments:

Santri T.P.I.N.I said...Reply To This Comment

math saya pun cukup2 makan jer...salam kunjungan dar segmen kancil...trm kasih sbb sudi follow blog saya.

Adylia Qarissa said...Reply To This Comment

yang pasti UPSR tetap jadi kenangan

Kancil 8349 said...Reply To This Comment

Salam,

terima kasih kerana sudi join segmen Kancil..

wah keputusan yang cemerlang walaupun tiada perasaan mahu mengambil UPSR..tahniahlah...

Eddy Dce said...Reply To This Comment

UPSR dalam kenangan...hehe...wah tkut dgr perkataan matematik tambahan... :)

maszull said...Reply To This Comment

salam dr mama...thanks sbb lawat mama yer...ari ni mama lawat yayath balik k...:)

syuzi syofia said...Reply To This Comment

akak dulu pn suke sgt tgk WWf... mase ade setongkol..ade de rok.. ade undertaker.. hehe... sejak setongkol & de rok dah xde... akak dah malas nk tgk dah.. hahahah

Ijah EmoTemo said...Reply To This Comment

masa upsr dulu buat dgn main2 sgt! -___-' ahaha. and tak phm pun upsr tu utk apa sbb rasa mcm ujian biasa je ekekek

yayath said...Reply To This Comment

@Santri T.P.I.N.I~~hehe...sama la kita:)

yayath said...Reply To This Comment

@Adylia Qarissa~~ya la..kenangan untuk masuk asrama penuh:)hihi

yayath said...Reply To This Comment

@Kancil 8349~~samasama cikgu:)hehe..thanks^^

yayath said...Reply To This Comment

@Eddy Dce~~takut jugakkk:)hahha~~

yayath said...Reply To This Comment

@maszull~~thanks mama:)hehe

yayath said...Reply To This Comment

@syuzi syofia~~kak kak..time dorang tuh semua ada best je tengok..hahha..tapi sekarang da macam ntah pape je:)hehe

yayath said...Reply To This Comment

@Ijah EmoTemo~~haha...tu la..da sekolah menengah baru pk..time upsr bukan nye study mana sangat pun time nak exam..hahha:)

ANISA said...Reply To This Comment

sama la...dlu masa darjah 1 kena marah dgn ayah sbb dapat markah 54..ni dah umo 21 ni...amik course berkaitan maths...

Cik Sara said...Reply To This Comment

Hahaha.. terbalik-terbaliklah kita ni..

Saya naik menengah baru terror sket matematik esp. add math tu.. hehehe

yana-feehily said...Reply To This Comment

saya dah 15 tahun tggl zaman tu..tp ada kenangan yg tak pernah lupa..smpai skrg still keep in touch dgn geng2 darjah 6.. ^__^

yana-feehily said...Reply To This Comment

saya dah 15 tahun tggl zaman tu..tp ada kenangan yg tak pernah lupa..smpai skrg still keep in touch dgn geng2 darjah 6.. ^__^

yana-feehily said...Reply To This Comment

saya dah 15 tahun tggl zaman tu..tp ada kenangan yg tak pernah lupa..smpai skrg still keep in touch dgn geng2 darjah 6.. ^__^

ciK LyndaWawa said...Reply To This Comment

wah..straight A..tahniah2.....budak pandai ni..hehehe

Kancil 8349 said...Reply To This Comment

Assalamualaikum...

Kancil dah buat entri khas untuk blog ini...

http://kancil8349.blogspot.com/2011/09/entri-khas-mereka-yang-menghargai-jasa.html

Eera Shera said...Reply To This Comment

haha..sama la kite.dolu2 x pandai BI gak..ble drjh 6 bru dpt rasa A

[sutera kasih] said...Reply To This Comment

yath suka tgk WWF ekk dulu..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

cutekan!!!

Photobucket