jom maen clickclick jom:)

berjalanjalan melihat alam:)

me my self~~@@~~

My Photo
erkkk!!cahaya hidup:)well..that's mine..ma name >NORHAYATI MOHAMMAD<-->given by my great lovely parents:)..nothing special about me!!just veryveryvery like to smile even sum1 got angry with me:)uhuk2..

Sunday, September 25, 2011

apa kes!!!


 
haha...tak tau nak taruk tajuk apa...sebenarnya boring dan tak ada idea..x tau mana pergi idea tuh..

jadi yath pun melukis gambar anak sedara yath..hahha~~
hehe...tak pasalpasal kena jadi modal+model yath~~haha
hoho~~sesedap rasa je.


emm..geram yath..pelik dengan google chrome kat PC nih..sangat lambat dia loading..kat PC  kamu pun lambat jugak ke??terpaksa la guna mozilla~~hehe

4 comments:

Santri T.P.I.N.I said...Reply To This Comment

comelnya...memang kiut! tumpang tinggal link disini, mana tau nak join sekali ke...

http://sun3tpini.blogspot.com/2011/09/1st-segmen-santri-komputer-kesayanganku.html

yayath said...Reply To This Comment

@Santri T.P.I.N.I~~hehe..insyaAllah yath join nanti ye kak..

tapi laptop kesayangan da kena curikkk la kak..x de pengganti lagi..

Asyikin said...Reply To This Comment

dah macam rupa mak sin chan je tu, hihihihihi ;p

Alya Arissa said...Reply To This Comment

comelnya....^^...jom doodle trade k.^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

cutekan!!!

Photobucket