jom maen clickclick jom:)

berjalanjalan melihat alam:)

me my self~~@@~~

My Photo
erkkk!!cahaya hidup:)well..that's mine..ma name >NORHAYATI MOHAMMAD<-->given by my great lovely parents:)..nothing special about me!!just veryveryvery like to smile even sum1 got angry with me:)uhuk2..

Monday, September 05, 2011

GA - PERTAMA DARI CIK MAY


 
ari nih 1st day keje after cuti raya...dan sekarang nak join  giveaway lagikk.1st ga after cuti raya.sebenarnya CIKMOT tag yath da lama.tapi sekarang baru ada kesempatan untuk join..sorry ye lambat join cik mot:)hehe...
tadaaa!!!!tu dia GA yang yath nak join..1st GiveAway Raya Cik May:)..

jadi jom tengok checklist terma dan syaratsyaratnya jom--->

  • Terbuka kepada blogger...
  • Kalau belum follow,sila la follow dengan penuh keikhlasan ye...Tak paksa untuk follow blog kerdil ni.
  • Tajuk entry tu adalah "GA - PERTAMA DARI CIK MAY"
  • Pastu copy gambar yang tak santek kat atas ni dalam entry yer...
  • Then, link kan gambar tu kat entry INI....
  • Karangan yang korang nak taip dalam entry tu adalah bebas...kalau tak nak letak pape entry pun tak pe..nak ucap selamat hari raye pun boleh..
  • Tag kan kat 2 orang member..nak tag lagi ramai lagi best.. ^^
  • Dah siap?? Letak link entry korang tu dalam ruangan komen katentry ni..okei??
  • Tarikh tutup untuk join GA ni adalah pada 06hb September 2011 (1pm)
  • Pemilihan pemenang guna random.org
nahhhh....senang je kan.jadi apa tunggu lagikkk..jom join GA nih ramairamai..


dan yath nak tag Fara n MerahItuJambu bagi memeriahkan lagikk GA nih:)hehe


burbye:)

3 comments:

farah hanim said...Reply To This Comment

nt fara join :D

merahitujambu said...Reply To This Comment

rajinnya join..harap tgn ni rajin mejoin..terima kasih dear

CIK MAY said...Reply To This Comment

thnx join...sori lambt kunjung blas.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

cutekan!!!

Photobucket