jom maen clickclick jom:)

berjalanjalan melihat alam:)

me my self~~@@~~

My Photo
erkkk!!cahaya hidup:)well..that's mine..ma name >NORHAYATI MOHAMMAD<-->given by my great lovely parents:)..nothing special about me!!just veryveryvery like to smile even sum1 got angry with me:)uhuk2..

Wednesday, September 21, 2011

kenapa sekarang nih banyak cite hantu???


Entah la..yath pelik la dengan drama atau filemfilem sekarang nih.asikasik cite hantu je kuar kat saluran tv tuh..kalo menakutkan x pe la jugak..nih macam nothing.semalam tengok info ada cite HANTU GIGI kat astro..yang semalam nye pulak cite HANTU SUSU kat astro jugak..banyak la cite hantu yang di tayangkan.jadi dengan x berfikir dua3 kalinya yath terus tengok american's next top model..hahha~~

walaupun cite hantu dan mendemende nih wujud sekalipun..x payah la semuanya nak kuarkan cite hantu..
psstttt...jom join yang kat bawah nih
::
::
http://suterakasihyann.blogspot.com/
ini pendapat yath sahaja..lain orang lain citarasa:)hehe

7 comments:

said...Reply To This Comment

saya suka tengok cerita hantu..tapi penakut ya rabbi..hahaha...kalo beli cd cerita hantu, sekali je tengok, lepas tu simpan. haha..membazirr!

Pendamba Mawar said...Reply To This Comment

da jadi cam trend da..hehee

Puan Kutu said...Reply To This Comment

tula byk sgt cerita hantu.mls nk tgok..hantu tak seram plak tu

[sutera kasih] said...Reply To This Comment

aahhh..semua nk buat crita hantu..boring hehe


thanks dear sudi join :)
dah add your blog dlm bloglist 25 Kasih ^_^

merahitujambu said...Reply To This Comment

cite hantu tu semua klaka..jadi x tkt

era97 said...Reply To This Comment

kerana ramai orang minat, era pun minat tapi takut jugaklah.. he he he

kaizen said...Reply To This Comment

sy suka korek ilmu dr ustaz untuk pendinding diri dr iblis & syaitan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

cutekan!!!

Photobucket