jom maen clickclick jom:)

berjalanjalan melihat alam:)

me my self~~@@~~

My Photo
erkkk!!cahaya hidup:)well..that's mine..ma name >NORHAYATI MOHAMMAD<-->given by my great lovely parents:)..nothing special about me!!just veryveryvery like to smile even sum1 got angry with me:)uhuk2..

Sunday, September 11, 2011

Peristiwa d Hari Raya :)2(:



[Peristiwa Di Hari RAYA :)1(:]<--- sila baca saya!!!:)

okey..kali nih yath nak singkap cerita raya lagikk..haha..mood raya masih menebal dalam diri nih..walaupun hanya dapat duet raya RM 20 000 sahaja pada tahun nih..tuh pun dapat after berhempaspulas paksa satusatu nya abang yath..jadi dapat la RM 10 000 tuh..yang RM 10 000 lagi tuh-->RAHSIA kerajaan<--..heee:)

              
di hari raya kedua:)
terlihat tompoktompok jerawat ku:)hehe..

~~hari Raya keDUA~~
raya kedua agak boring di situ...hehe..sebab masih lagi berdua dengan adikku yang bikin panas hati ku:)hahaha~~abang plak da balek umah mentua dia kat SERTING 1..dekat je pun sebenarnye..10 minutes kot dari umah kami..apa daaa...konon before kawen jumpa kat KL la..tuptup..rupanya satu kampung kawasan FELDA tuh je:)hahhha~~okey..stop!!!da merepek plak..
kakak dari Lui Selatan tuh:)geram dengan anak die:)hoho
jadi raya kedua nih yath tunggu kakak yath tiba dari lui Selatan..sebab kami nak pegi jalan raya kat umah mentua kakak yath yang lagi sorang nih..petang baru kami berjalan raya..jalan jam pulak..sebab ada polis jaga~~perjalanan yang mengambil masa selama 45 minit menjadi 1jam lebih..rancangan nih jugak disertai oleh kakak yath yang dari Melaka tuh..means, raya kedua dorang semua*tapi x semua la..balek umah raya dengan mak&ayah da la.maksudnya kami berkumpul 5 beradek dulu la kat umah mak mentua kakak kat Kuala Pilah je..kat Senaling..tapi punye dalam nak masuk tempat tuh..hoho..itu saja lah di hari kedua..before balek.tertanyatanya nak pergi raya mana lagikk??hoho~~tapi disebabkan teda tempat untuk kami buat serbuan, terus la balik umah:)sebabnya esok nak pergi raya kat kampung sebelah ayah..di air HITAM Johor.
jom layan gambar raya yath yang x seberapa nih [curikk gambar dalam FB kakak]hehe:)
bergambar sebelum pergi raya:)hehe..asal muka saya cam hantu cina plak tuh???heee~

tergelap sedikit di situ:)

yang mana yath??kakak yath??adik yath??hehe~~

aik!!!kenapa posisi yath camtuh??hee~~

hoho..jap lagi raya ketiga plak ye:)

 

3 comments:

Tengku Puteri said...Reply To This Comment

heee..sy dpt seploh hinggit je raya..memang x best la jadi manusia akhir remaja nih..heee...comel la yayath walaupun pict tuh jdi antu cina...heee

noornazuha said...Reply To This Comment

akak nak ucapkan selamat hari raya...raya kan sebulan..heheh...terima ksih dtg blog akak...bleyla share story lepas2 ni kan.... i lioke!

merahitujambu said...Reply To This Comment

sy xdpt apa pon thn ni..=p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

cutekan!!!

Photobucket